TO DO

  1. Schenk het eiwit bij de cocktail in de fles
  2. Draai de dop er goed terug op
  3. Hou je duim op de dop en shake de fles gedurende 8-10 seconde zodat het eiwit gaat schuimen
  4. Schenk uit in het glas  
  5. Snijd de passievrucht in de lengte door en leg deze, met het pulp naar boven, op het schuim

CHEERS!


TO DO

  1. Vul het glas met ijs
  2. Schenk het eiwit bij de cocktail in de fles
  3. Draai de dop er goed terug op
  4. Hou je duim op de dop en shake de fles gedurende 8-10 seconde zodat het eiwit gaat schuimen
  5. Schenk uit in het glas  
  6. Garneer af met de gedroogde grapefruit

CHEERS!


TO DO

  1. Schud de cocktail 3-4 seconde om de smaken goed te vermengen
  2. Schenk uit in het glas
  3. Garneer af met de gedroogde sinaasappel

CHEERS!


TO DO

  1. Schud de cocktail 3-4 seconde om de smaken goed te vermengen
  2. Schenk uit in het glas
  3. Leg de prikker met gedroogde mandarijnen over het glas heen van rand tot rand

CHEERS!


TO DO

  1. Schenk het eiwit bij de cocktail in de fles
  2. Draai de dop er goed terug op
  3. Hou je duim op de dop en shake de fles gedurende 8-10 seconde zodat het eiwit gaat schuimen
  4. Schenk uit in het glas  
  5. Leg de prikker met gedroogde frambozen over het glas heen van rand tot rand

CHEERS!


TO DO

  1. Vul het glas met ijs
  2. Snijd de limoen in de lengte door, per kant snijd je hiervan 3 partjes
  3. Doe de 3 partjes in het glas met de losse muntbladeren
  4. Schenk rustig uit in het glas
  5. Doe het topje munt aan de bovenkant op het ijs

CHEERS!


TO DO

  1. Vul het glas met ijs
  2. Schud de cocktail 3-4 seconde om de smaken goed te vermengen
  3. Schenk uit in het glas
  4. Garneer af met het ananasblad en de amandelen 

CHEERS!


TO DO

  1. Schud de cocktail 3-4 seconde om de smaken goed te vermengen
  2. Schenk uit in het glas
  3. Garneer af met de 3 koffiebonen in het midden van het glas

CHEERS!


TO DO

  1. Schud de cocktail 3-4 seconde om de smaken goed te vermengen
  2. Schenk uit in het glas
  3. Garneer af met de sinaasappelzest

CHEERS!


TO DO

  1. Vul het glas met ijs
  2. Schud de cocktail 3-4 seconde om de smaken goed te vermengen
  3. Schenk uit in het glas
  4. Snijd de passievrucht in de lengte door en leg deze, met het pulp naar boven, op het schuim
  5. Garneer af met het ananasblad en amandelen

CHEERS!